Kejohanan Ping Pong Tertutup 2023

Kejohanan Ping Pong Tertutup 2023 anjuran bersama UNIVERSITI ISLAM MALAYSIA Masjid Kolej Islam Malaya dan Surau Islamiah Seksyen 17, Petaling Jaya telah berlangsung dengan jayanya.
Tahniah kepada peserta daripada UIM telah berjaya memperoleh tempat Ke-2 dan Ke-4 dalam kejohanan ini. Tahniah juga diucapkan kepada semua peserta lain yang berjaya memperolehi kemenangan. Kepada peserta yang tidak berjaya, semoga terus berusaha untuk kejohanan yang akan datang.
Sekalung penghargaan dan terima kasih diucapkan kepada Pihak Masjid Kolej Islam Malaya (MKIM) dan Surau Islamiah SS17 di atas kolaborasi ini. Semoga hubungan baik kita ini akan berterusan dan bersama-sama lagi dalam menjayakan program yang bermanfaat kepada semua.